Bouwcoördinatie

Waarom kiezen voor Mardaga Bouwcoördinatie?

TOPKWALITEIT!

Kwaliteit is onze kernwaarde. Prijs is belangrijk, maar kwaliteit is dat eens te meer. Wij werken daarom uitsluitend met professionele partners die hun vak met veel kennis en ervaring uitvoeren. Verder streven we naar een perfecte uitvoering van de werken en een zeer goede naservice. Hiernaast kan u bovendien steeds rekenen op een eerlijke prijs.

OPTIMALE BEGELEIDING

Eén aanspreekpunt: Dirk Mardaga is als zaakvoerder ook uw aanspreekpunt van offerte tot oplevering. We treden op als ‘general contractor’ en staan in voor zowel planning, opvolging als naservice. Samen met onze partners uit de regio Hasselt wordt de planning besproken en gehandhaafd op de manier waarop u als klant dit wenst.

VAKMANSCHAP, KENNIS EN ADVIES

Mardaga Bouwcoördinatie uit Oudsbergen heeft reeds méér dan 10 jaar ervaring in de bouw . Tijdens de volledige duur van het bouwproces kunnen we u bijstaan met kennis en advies. Dit is een niet te onderschatte meerwaarde!

Door onze eigen ervaring in isolatie, chape en vloerwerken weten we precies hoe we elk project correct moeten aanpakken.

Ontzorgen begint bij een goede verstandhouding op de werf. De juiste mensen en de juiste contacten zorgen voor een vlot en professioneel verloop van de werken. Onze partners kennen elkaar en weten zo perfect te coördineren en te communiceren zodat elke partner zijn eigen werk perfect kan voltooien.

Wilt u een bouwproject zonder zorgen?


Wij zijn ook uw partner voor

ISOLATIE
Isolatie
CHAPE
Chape
VLOER
Vloer