PUR Isolatie

PUR Isolatie

VLOERISOLATIE MET GESPOTEN POLYURETHAAN

Een isolatie op de vloer is vandaag verplicht maar ook absoluut zinvol. De isolatielaag scheidt de verwarmde van de onverwarmde ruimtes in een gebouw, en vermindert op deze wijze het verlies van waardevolle warmte.

Bij vloerverwarming heeft de isolatie nog een bijkomende functie namelijk die van buffer om de warmte van de vloerverwarming die naar beneden wilt, tegen te houden. Zo kan je het rendement van je vloerverwarming maximaliseren.

De PUR wordt eenvoudig op de droge en stofvrije vloer gespoten. Buizen, water-, verwarmings- en elektriciteitsleidingen kunnen simpel en snel ingeschuimd worden. Na een korte uitharding kunnen indien gewenst de verwarmingsleidingen voor vloerverwarming over de isolatie gelegd worden.

Bij toepassing van vloerverwarming zal de toplaag van de PUR altijd worden afgetopt om een relatief vlak oppervlak te bekomen.

KIEZEN VOOR PUR

Weg met dat koude gevoel! Een goede vloerisolatie zorgt ervoor dat warmte de ruimte niet onnodig verlaat. Bijvoorbeeld 3cm PUR isoleert even efficiënt als 22cm schuimbeton.

Gespoten polyurethaan of PUR is daarmee een verantwoorde keuze. Het is ideaal voor een lage energiefactuur en om een constante temperatuur te bewaren. Gespoten PUR vloerisolatie komt ook in aanmerking voor subsidies en premies.

HEEFT U EEN SPECIFIEKE VRAAG OVER PUR ISOLATIE?


    Meer informatie over vloerisolatie? Of een vrijblijvende offerte?