Website in een nieuw jasje

Linkie - Gepost in bouwcoordinatie op 03 april , 2017

Website in een nieuw jasje

Graag heet ik u welkom op onze nieuwe website. Ik ben heel fier om hem aan u te kunnen voorstellen. Het is een ontwerp van de websitebouwer Datalink. Dit IT-bedrijf bestaat uit twee toffe jonge zaakvoerders en een al even enthousiast team van gemotiveerde medewerkers die in overleg met mezelf dit mooie resultaat hebben waargemaakt. Het ideale verlengstuk van mijn eigen creativiteit, en precies zoals ik wil dat klanten zich voelen bij het eindresultaat.

Mardaga Isolatie is méér dan isoleren alleen. We komen vandaag naar buiten met een nieuwe website, en leggen ineens de nadruk op een activiteit waar we jarenlang ervaring in hebben : coördineren van alle bouwwerken van vloerisolatie, tot chape tot eindvloer. Ook andere coördinatiewerken kunnen in samenspraak bekeken worden.

Onze nieuwe website biedt u een overzichtelijk aanbod van alle activiteiten en een beknopte omschrijving van de materialen en mogelijkheden. Hartelijk bedankt voor uw bezoek en veel surfplezier gewenst!

Meer informatie, advies of begeleiding op maat van uw bouwproject?

Mardaga Isolatie en Bouwcoördinatie coördineert uw project en werkt samen met zeer betrouwbare partners voor uw isolatie-, chape- of bouwproject.