Vloerverwarming geplaatst en gecoördineerd met garantie

Dirk - Gepost in vloerverwarming op 28 augustus , 2023

Vloerverwarming geplaatst en gecoördineerd met garantie

Bij Mardaga Bouwcoördinatie bieden we ook vloerverwarming aan.

Door dit in eigen beheer te doen behouden we een strakke planning en kunnen garantie bieden over het hele vloerpakket.

Vloerverwarming kan je zien als een apart pakket in je verwarming.

Het is dus niet noodzakelijk om je vloerverwarming samen met je volledige installatie van sanitair en verwarming te nemen.

Dit kan perfect opgesplitst, denk bijvoorbeeld aan mensen die hun vloerverwarming zelf leggen met zelfbouwpakketten waarna de sanitairman de definitieve aansluiting en ketel komt installeren.

Wij bieden de mogelijkheid om de vloerverwarming via ons te nemen en voorzien hierbij de volledige plaatsing van het gecertificeerde buizensysteem tot en met de collector(en) en dit  met legplannen en warmteverliesberekening etc.

Na plaatsing volgt er nog een lekdetectie en is je vloerverwarming klaar om later gewoon verder aan te sluiten op elke universele warmtebron.

Welke voordelen zijn er voor u als klant?

Wel, u hoeft niet tussen de isolatie en chapewerken de planning van de vloerverwarming te regelen wat je soms wel wat stress kan bezorgen.

Wanneer een door u gekozen plaatser te laat komt en we zijn niet tijdig ingelicht dan schuift vaak de planning zodanig dat we in de problemen komen met onze eigen planning en 2 dagen verlies vertalen zich dan vaak in 2 weken vertraging omdat onze huidige planning geen mogelijkheden biedt om nog ergens tussenin te geraken.

Wanneer we dit in eigen beheer doen hebben we een zeer goed beeld van alle termijnen en komen er geen onaangename verschuivingen of uitstel in je planning.

De keuze tussen een zelfbouwpakket en uitvoering door ons is vaak snel gemaakt door onze klanten.

Garantie is zowat de belangrijkste factor die hier belangrijk is.

Aangezien we een zeer sterk competitieve prijszetting hebben is het voor de klanten belangrijker dat ze bij ons de garantie hebben op de vloerverwarming inclusief plaatsing.

Garantie op materialen krijgt u ook in de winkel maar niet op de plaatsing en het is net dat wat moeilijk verdedigbaar is bij een eventueel probleem.

Kiest u voor het volledige vloerpakket van isolatie, vloerverwarming tot chape dan zijn wij ook over de hele opbouw hoofdaansprakelijk en heeft u één aanspreekpunt waarbij er geen discussie mogelijk is bij een eventueel probleem.

Wij staan na onze werken ook altijd klaar met een zeer sterke na-service!