Sterktepunten van Mardaga- & Bouwcoördinatie

Linkie - Gepost in bouwcoordinatie op 07 april , 2017

Sterktepunten van Mardaga- & Bouwcoördinatie

Bouwen of verbouwen is vaak een langdurig proces waar u met verschillende partners samenwerkt om alle taken uit te voeren. Soms bemoeilijken elementen de voortgang van uw project met stress en oponthoud tot geval. Bij Mardaga isolatie- en bouwcoördinatie doen we er alles aan om uw bouw- of verbouwproject zo vlot en aangenaam mogelijk te laten verlopen. Onze klant is koning, hier geloven wij 100 procent in!

Wij communiceren met onze klanten

ets wat vaker voorkomt in de bouw is dat na het stellen van vragen u geen antwoord krijgt op uw mail of uw telefoontje. De opdracht is te klein, te moeilijk, of te ver. Voor sommige bedrijven zijn dit allemaal redenen om niet met de de klant te communiceren.

Bij Mardaga isolatie- en bouwcoördinatie kan u er zeker van zijn dat u een antwoord krijgt! De communicatie met u als klant is voor ons van essentieel belang. Door de jaren hebben we heel wat ervaring opgedaan en die willen we met graag met u delen. We zijn er namelijk om u verder te helpen.

Wij volgen de opgestelde planning stipt

U heeft het misschien in het verleden al meegemaakt: u maakt een afspraak met een aannemer voor een opdracht die pas binnen zes maanden uitgevoerd moet worden. 2 weken voor de startdatum belt u uw aannemer om aan te geven dat de werken zoals gepland kunnen starten. Het kan gebeuren dat de aannemer op dat moment minder goed nieuws heeft en uw afspraak vergeten is of andere plannen heeft gemaakt.

Bij Mardaga isolatie- en bouwcoördinatie moet u zich hier helemaal geen zorgen over maken. Zodra wij een afspraak met u vastleggen, houden we deze nauwlettend in de gaten.
Indien u zelf de planning uit het oog verliest, krijgt u van ons hier tijdig een berichtje over. Het is voor ons heel normaal om onze klanten ongeveer twee weken voor de aanvang van de werken even te contacteren. Bent u klaar? Dan zijn wij dat ook!

Wij leven afspraken altijd na

U kreeg een offerte, u keurde die goed en u maakte een afspraak. De dag van uitvoering is aangebroken maar de aannemer is niet komen opdagen en u kan hem niet bereiken. Dit is de nachtmerrie van iedere (ver-)bouwer.

Wees gerust, Mardaga isolatie- en bouwcoördinatie hecht ongelofelijk veel belang aan het naleven van gemaakte afspraken. Kunnen we er bijvoorbeeld door een panne of een andere uitzonderlijke reden niet geraken? Dan laten we u dat weten nog voor de werken aangevat hadden moeten worden. Daarnaast heeft u een akkoord met Mardaga als General Contractor en kunnen wij perfect en snel wisselen tussen onze eigen aannemers. U kan met een gerust hart uw opdrachten aan ons overlaten.

Wij vermijden meerkosten

Wanneer u werkt met verschillende aannemers, loopt u het risico dat u meerkosten zal moeten betalen omdat het werk van de ene aannemer niet is afgestemd op het werk van de andere aannemer. Hierdoor verliest u als klant tijd en geld.

Bij Mardaga isolatie- en bouwcoördinatie bestaan zulke meerkosten niet. Onze aannemers weten van elkaar wat ze willen en nodig hebben. Eventuele problemen worden onderling en in samenspraak met Mardaga besproken en opgelost. En dit zonder meerkost voor u als klant.

Mogelijke kosten worden altijd op voorhand met de klant zelf besproken. We denken hier dan vooral aan de chapewerken. De basis van een vloeropbouw is zelden perfect vlak. Indien de ondervloer bol of in een zonk ligt, zal dit invloed hebben op de dikte van de chape. Ook afwijkingen in dorpels van deuren en/of schuifraam kunnen hier voor onregelmatigheden zorgen.

Maar wees niet ongerust. Wij overlopen altijd op voorhand uw bouwproject en kunnen u zo onmiddellijk de juiste informatie bezorgen zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
Transparantie, daar staan wij voor.

Wij geven uitstekende na-service

Voor sommige bedrijven stopt de samenwerking eens de bouwopdracht afgelopen is. Als u daarna merkt dat de aannemer iets vergeten is of iets niet volledig heeft afgewerkt, is het vaak moeilijk om dit na betaling nog in orde te krijgen.

Bij Mardaga isolatie- en bouwcoördinatie kan u op twee oren slapen.

Wij treden namelijk op als General contractor voor u als klant. We leveren een heel jaar door werk aan onze aannemers en juist daarom leveren ze al het uitgevoerde werk aan uitstekende kwaliteit. Hiernaast werken we al jaren samen met vaste partners die we kunnen vertrouwen. Een goede en soepele werking tussen alle betrokken partijen? Dat is altijd het geval bij ons!

Meer informatie, advies of begeleiding op maat van uw bouwproject?

Mardaga Isolatie en Bouwcoördinatie coördineert uw project en werkt samen met zeer betrouwbare partners voor uw isolatie-, chape- of bouwproject.